L’ELECTE DE L’HORTA TEATRE

DIUMENGE 18 D’OCTUBRE DE 2020 A LES 18.30 HORES

Encetem la nova temporada al Centre Cultural Rausell, ho fem amb la comèdia “L’Electe” de L’Horta Teatre. Un espectacle per a públic adult, que compta amb els coneguts actors valencians Alfred Picó i Josep Manel Casany.

Aprofitem per informar-vos de les mesures que prendrem per poder obrir amb totes les garanties de seguretat. S’ha instal·lat un nou sistema de purificació de l’aire condicionat per rajos ultraviolats, s’ha reduït l’aforament, serà obligatori l’ús de la mascareta, es realitzarà un control de temperatura, higiene i recollida de dades a l’entrada.

Sinopsi: Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions que mouen a un individu, o indivídua, a ser president, o presidenta, del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans segur que defugiríem. A més de l’ambició de poder o els afanys legítims per a millorar el món, sospite que hi ha altres motivacions.

L’Electe és una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobrix els vertaders motius que l’han espentat fins ací.

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DEL 5 D’OCTUBRE DE 2020

A l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 18 D’OCTUBRE DE 2020 A LES 18.30 HORES
  • Lloc: Auditori del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3)
  • Preu: 10 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Auditori del Centre Cultural Rausell
(c/ Josep Maria Rausell, 3)

Share This