EL MISTERIÓS CAS DE HOUDINI I L’HABITACIÓ TANCADA DE NACHO DIAGO

DIUMENGE 25 D’OCTUBRE DE 2020 A LES 18.30 HORES

 

L’Institut Municipal de Cultura vos convida a disfrutar de l’espectacle de màgia del valencià Nacho Diago, a l’Auditori del Centre Cultural Rausell, un espectacle per a tots el públics ple de màgia i misteri.

Aprofitem per informar-vos de les mesures que prendrem per poder obrir amb totes les garanties de seguretat. S’ha instal·lat un nou sistema de purificació de l’aire condicionat per rajos ultraviolats, s’ha reduït l’aforament, serà obligatori l’ús de la mascareta, es realitzarà un control de temperatura, higiene i recollida de dades a l’entrada.

Sinopsi: Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no només com a mag i pels seus grans escapaments sinó per la seua lluita contra tots els xerraires i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà.

Va resoldre tots els casos relacionats amb allò paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d’ells… a tots… menys un.

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DEL 5 D’OCTUBRE DE 2020

A l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 25 D’OCTUBRE DE 2020 A LES 18.30 HORES
  • Lloc: Auditori del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3)
  • Preu: 5 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Auditori del Centre Cultural Rausell
(c/ Josep Maria Rausell, 3)

Share This