CRASSH Babies de la Cia. We tum tum (Portugal)

DIUMENGE 8 DE NOVEMBRE DE 2020
A LES 11.00 I A LES 12.00 HORES

*15 BEBÉS ACOMPANYATS PER UN ADULT PER SESSIÓ*

L’Institut Municipal de Cultura vos convida a disfrutar de una obra de teatre creada per a bebés de 0 a 3 anys.

Aquest mes de novembre vos oferim dues obres que estan previstes per espais no convencionals. L’espai triat és la Casa de la Cultura (Carrer de Sant Antoni, 19), que compta amb el sistema de ventilació amb depuració per ultraviolat i l’espai està marcat per mantenir la distància de seguretat.

La primera obra està dirigida per a bebés, menuts d’entre 0 i 3 anys acompanyats per un familiar (restricció provocada per l’actual situació sanitària). L’obra és CRASSH BABIES del grup portuguès We Tum Tum.

 

Una proposta molt especial, cuidada i amb les màximes mesures de seguretat. Es faran dues sessions de grups molt reduïts, màxim 15 bebés més un acompanyant. Tots els objectes estaran esterilitzats perquè els bebés puguen tocar-los sense problemes.

 

Sinopsi: CRASSH és una combinació única de percussió, moviment i comèdia visual, on tot és un pretext per a produir so, amb una energia contagiosa. Amb diferents sonoritats, des de la veu als tubs de pvc passant per objectes quotidians, tot serveix per a estimular els sentits dels més xicotets i proporcionar moments únics entre pares i fills. Proposem un viatge pel món CRASSH amb el seu llenguatge vocal propi «Crasshones», entesa per tots, fins i tot pels bebés. Amb dos personatges de caràcter fort i musicalitat extrema, capaços de sorprendre amb la seua interacció permanent amb els participants. Amb aquesta relació entre sons, xiquets i els seus pares la diversió està garantida.

 

Serà obligatori l’ús de la mascareta per part de totes les persones majors de 3 anys, es realitzarà un control de temperatura, higiene i recollida de dades a l’entrada.

 

Premio “Público” en el Festival Internacional de Teatro de Castilla y León

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DEL 2 DE NOVEMBRE DE 2020

A l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 8 DE NOVEMBRE DE 2020 A LES 18.30 HORES
  • Primera sessió: A LES 11.00 HORES
  • Segona sessió: A LES 12.00 HORES
  • Lloc: CASA DE LA CULTURA DE MELIANA (c/ Sant Antoni, 19)
  • Preu: 5 €, de 0 a 3 anys no paguen entrada

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Casa de la Cultura de Meliana
 (c/ Sant Antoni, 19)

Share This