El 9 d’Octubre, el poble valencià celebrem la nostra diada, ens retrobem i fem balanç de la nostra trajectòria i dels nostres reptes com a poble. Des del principi del 2020 estem afrontant una situació extraordinària amb motiu de la pandèmia i la crisi sanitària, social i econòmica que ha generat. Reeixir-nos-en en les millors condicions està sent un nou repte que hem hagut d’assumir amb decisió, organització i solidaritat. Les administracions valencianes s’hi han posat al capdavant i hem demostrat la nostra capacitat de gestió i d’autogovern pensant en les persones, en el nostres sectors productius i a donar una resposta sòlida a aquesta situació adversa.

Més enllà del marc que s’ha fixat des de les institucions de l’estat per a fer-hi front, les mesures que s’han anat adoptant des de la Generalitat, les diputacions i els ajuntaments valencians han permés que la Comunitat Valenciana haja sigut referència en molts moments per com ha gestionat la situació. I un exemple ben explícit i recent ha sigut tot el procés de vacunació de les valencianes i dels valencians. Aquest 9 d’Octubre, començarà una nova etapa. Marcarà l’inici d’eixa nova normalitat real amb una població ja protegida contra el virus i amb una recuperació social i econòmica en marxa.

Un esperit i un treball que són ben vius al nostre poble, a Meliana, on acabem de demostrar aquest setembre, amb la celebració de les nostres festes, la Fimel o el cicle Mosaics de Música, que som un poble viu, un poble amb ganes d’anar endavant, un poble amb futur 

Bona diada i bona mocadorada!

Divendres 1 d’octubre

18.00 h Jornada de portes obertes de l’Ajuntament de Meliana i dedicatòries en el llibre de firmes de la Senyera
18.30 h Homenatge a la Senyera
Parlament d’autoritats.
Actuació de l’Escola de Música Kodály de Meliana.
Actuació de Marea Danza amb amb l’espectacle RODA a la plaça Major.

Diumenge 3 d’octubre

12.00 h Espectacle de circ contemporani INO a la plaça Major, de la companyia francesa INO KOLLEKTIV (Cia. L).
Un espectacle d’acrobàcies per a tots els públics.
VIII TROFEU DE PILOTA VALENCIANA VICENT VENANCIO, Tio Vicent. Al carrer sant Joan
16.00 h Partides de l’escola de pilota de Meliana.
16.30 h Partida de raspall femeni.
17.00 h Partida de professionals:
Fageca, Hèctor i punter/a local (roig). ENFRONT, Marc, Bueno i punter/a local (blau).
18.30 h Lliurament de trofeus i presentació del Club de Pilota de Meliana
Tot seguit, berenar amb orxata i fartons.
Share This