Teresa García del Blanco ha sigut l’escultora guanyadora de la 28 BIENNAL D’ART DE MELIANA. El jurat, reunit el passat dimarts 11 de maig, va atorgar també dos accèssits, el primer per a l’obra “Asimetrias” de Vicente Javier Ajenjo Vento i el segon per a l’obra “Encuentro II” de Susana Botana Martín-Abril. Enhorabona a la guanyadora i finalistes!

L’exposició amb les 14 obres seleccionades, d’entre les 25 presentades, es podrà visitar a partir de dilluns 17 de maig, a la Sala d’Exposicions de l’IMC (plaça de la Cultura, 4) i fins l’11 de juny de 2021, el matins, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i les vesprades, de dilluns a dimecres de 17.00 a 19.00 h.

Des de l’organització volem manifestar la nostra consternació per la pèrdua de Miguel Borrego, que dimarts 11 de maig va formar part del Jurat del premi i amb el que vàrem tindre el plaer de conversar i que podreu escoltar en breu. Miguel Borrego va ser l’escultor premiat l’anterior edició del premi i accèssit en el premi de pintura. Lamentem enormement la seua pèrdua i el nostre millor reconeixement seran les seues declaracions fetes com a membre del jurat que ja teniu en un primer vídeo i que tindreu en un segon que prompte publicarem.

VISITES:

L’exposició es podrà visitar els matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17 a 20 hores

On es l’exposició?

Sala d’Exposicions de l’IMC (Plaça de la Cultura, 4 de Meliana)

Share This