BOTÀNICA de Pablo San Juan

DEL 24 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL DE 2022

El Servei de Cultura-IMC de l’Ajuntament de Meliana es complau a convidar-vos a l’exposició “BOTÀNICA” de Pablo San Juan, a la Sala d’Exposicions de l’IMC a (plaça de la Cultura, 4 de Meliana). L’acte d’inauguració tindrà lloc dijous 24 de març a les 18.30 h.

 “BOTÀNICA” és un assaig fotogràfic intimista, que explora el poder captivador de les flors i en el qual s’experimenta amb el suport fotogràfic analògic disgregable «peel apart», o pel·lícula instantània Polaroid ja desapareguda.

El procés d’obtenció es sotmet a variacions brusques de temperatura i pressió, modificant el procés de revelat i els químics que el produeixen, que passen a formar part de la imatge de manera residual. Cada imatge obtinguda suposa un element únic, que després de ser seleccionat és escanejat a alta resolució, el resultat són ampliacions a gran format dels originals, sense que existisca manipulació digital.

Les natures mortes, d’una gran simplicitat i força, presenten textures pictòriques, que la seua lírica transporta a l’espectador a àmbits imaginaris on el real i el fictici es confonen.

INAUGURACIÓ DIJOUS 24 DE MARÇ A LES 18.30 H

L’exposició estarà oberta del 24 de març al 7 d’abril de 2022 i es podrà visitar: matins de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i vesprades de dilluns a dimecres de 17 a 20 h.

On es l’exposició?

Sala d’Exposicions de l’IMC (Plaça de la Cultura, 4 de Meliana)

Share This