Cómico de El Brujo

DIUMENGE 16 DE MAIG DE 2021 A LES 18.30 HORES

Sinopsi:

L’espectacle que fa honor a la meua vertadera vocació

Aquest espectacle és la mangra dels meus últims anys dins del teatre. Però que és la mangra? Diu Dario Fo: “Mangra és el terme que empren els pintors quan, directament sobre el mur sec, abans d’enrasar, dibuixen el projecte al fresc. Únicament el dibuix…” Bo, perquè jo també faig el mateix però a l’inrevés. Una tasca de destil·lat. Lleve l’amalgama de colors i el que queda és: Còmic! Una essència.

 

Cada dia puc variar la forma exterior, en funció d’una anècdota, d’una notícia d’actualitat; una manera especial d’estar ahí i de sentir el públic… però sempre és Còmic. Còmic destil·lat, còmic essencial. Explicaré amb les rialles què signifiquen per a mi eixos moments. Com vaig fer alguns espectacles, per a què els vaig fer i perquè els vaig fer, i recordaré alguns fragments dels últims deu anys.

 

Si abans escrivia les obres, ara mostraré la bastida amb què es munten i es fan. Espere compartir eixos moments amb un públic que sé que ja em coneix i què espera de mi: gaudir. Còmic és l’entrega que un còmic fa de si mateix. Espere, doncs, gaudir jo també.

 

Rafael Álvarez, El Brujo

VENDA D’ENTRADES DEL 3 AL 14 DE MAIG DE 2021

Aforament reduït per mesures prevenció contagis COVID-19.

Venda d’entrades a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 16 DE MAIG DE 2021 A LES 18.30 HORES
  • Lloc: Auditori del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3)
  • Preu: 10 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Auditori del Centre Cultural Rausell
(c/ Josep Maria Rausell, 3)

Share This