JA TENIM NOVA DATA PER A “FAMÍLIA NORMAL“ DE L’HORTA TEATRE, SERÀ DIUMENGE 16 DE GENER DE 2022. Aquells que ja teníeu l’entrada podeu conservar-la per a la nova data, o bé retornar-la.

Venda de noves entrades fins al 14 de gener, a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana. Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h, excepte festius i una hora abans de l’espectacle en taquilla. La devolució de les entrades la podeu fer fins al 10 de gener de 2022.

Família Normal de l’Horta Teatre

DIUMENGE 16 DE GENER DE 2022 A LES 18.00 HORES

Sinopsi:

Tres generacions d’una família atrapades en els trastos vells d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de calé, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’ entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l’opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

En Família Normal vorem com tres dones s’ enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i del records que habiten la casa familiar, la casa on s’han criat, una casa de poble, gran i dificil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’ aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, un diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d’ una família ben peculiar.

Autoría: Núria Vizcarro · Intérpretes: Verònica Andrés, Rosanna Espinós, Laura Pellicer · Dirección: Pau Pons

DEVOLUCIÓ D’ENTRADES FINS AL 10 DE GENER DE 2022. VENDA D’ENTRADES FINS AL 14 DE GENER DE 2022

A l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h,excepte festius.

  • Dia: DIUMENGE 16 DE GENER DE 2022 A LES 18.00 HORES
  • Lloc: Auditori del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3)
  • Preu: 5 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Auditori del Centre Cultural Rausell
(c/ Josep Maria Rausell, 3)

Share This