Família Normal de l’Horta Teatre

DIUMENGE 12 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 18.00 HORES

Sinopsi:

Tres generacions d’una família atrapades en els trastos vells d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de calé, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’ entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l’opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

En Família Normal vorem com tres dones s’ enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i del records que habiten la casa familiar, la casa on s’han criat, una casa de poble, gran i dificil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’ aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, un diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d’ una família ben peculiar.

Autoría: Núria Vizcarro · Intérpretes: Verònica Andrés, Rosanna Espinós, Laura Pellicer · Dirección: Pau Pons

VENDA D’ENTRADES DEL 29 DE NOVEMBRE AL 3 DE DESEMBRE

Venda d’entrades a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 12 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 18.00 HORES
  • Lloc: Auditori del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3)
  • Preu: 5 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa el teatre?
Auditori del Centre Cultural Rausell
(c/ Josep Maria Rausell, 3)

Share This