QUÉ SABE NADIE O LES CANÇONS DE PENÉLOPE
amb Lara Salvador i Jesús Salvador Chapi

DIUMENGE 24 D’OCTUBRE DE 2021 A LES 19.30 HORES

Diumenge 24 d’octubre a les 19,30 h en el Saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Meliana, podreu disfrutar de l’espectacle de Lara Salvador Peydro “ Qué sabe nadie o les cançons de Penélope” amb la música en directe de Jesús Salvador Chapi.

La banda sonora de l’espectacle està construïda i tractada per composicions pròpies i alguns arranjaments d’unes melodies que evoquen el sentir de les dones de tres generacions d’una família amb un denominador comú: la perseverança i les harmonies que es produeixen derivades d’esta situació i les seues circumstàncies.

 

Aquest espectacle va rebre el IV Premi de Dramatúrgia convocat pel Festival Russafa Escènica que el jurat va destacar per la senzillesa i proximitat de l’escriptura que, mitjançant els personatges femenins, relata des de mites com el de Penélope, fins a records familiars, en una proposta en la qual també és molt rellevant la música i les cançons en directe.

 

Sinopsis: Des d’una aproximació singular al format cabaret, Lara Salvador reconstrueix un relat inacabat que es va filant amb la sonoritat màgica del vibràfon de Chapi. Com en un ritu per a mostrar secrets, les emocions es van teixint i retraten les conseqüències de l’absència,de la desaparició, de les distàncies obligades. Trencat el silenci de la soledat, s’alleuja el buit a partir de la força alliberadora del crit,del cant a l’alba, de la cançó.

VENDA D’ENTRADES DEL 18 AL 22 D'OCTUBRE DE 2021

Venda d’entrades a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 24 D’OCTUBRE DE 2021 A LES 19.30 HORES
  • Lloc: Auditori del Conservatori Municipal de Música (c/ Manyans, 1)
  • Preu: 5 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa l’obra?
Saló d’Actes del Conservatori de Meliana
 (Carrer Manyans, 1)

Share This