LA SUITE DE L’ÀNGEL A VALÈNCIA
de Ensemble Gregal

DIUMENGE 20 DE FEBRER DE 2022 A LES 19.00 HORES

Vos convidem a disfrutar de l’obra “La Suite de l’Àngel a València” de Ensemble Gregal.

Sinopsis:
Hi ha músiques i poetes que es volen omesos, amagats, silenciats pels de sempre. Astor Piazzolla,un dels més importants compositors argentins del s XX, visqué a Nova York a la seua infantesa i retornà a Buenos Aires amb 16 anys després de beure del jazz i rebre una formació clàssica. La “Suite de l’Àngel” és una de les seues obres mestres i un exemple del seu geni. Música sorprenent i colpidora on desfilen ritmes de tango, aromes de l’arrabal i la nit trista de la ciutat. Es tracta de música incidental per a una obra de teatre d’Alberto Rodríguez Muñoz en la que un àngel arriba a un bloc d’apartaments en un suburbi de Buenos Aires, disposat a redimir la vida de les persones que allí hi viuen.

Idea i text: Francesc Aguilar. Actors: Begoña Sanchez, Jordi Carbonell. Violí: Francesc Aguilar. Violoncello: Dimas Moreno. Piano: Basilio Fernández. Soprano: Llanos Martínez Música: Astor Piazzola, Robert Gerhard i Heitor Villa-Lobos.

VENDA D’ENTRADES FINS AL 18 DE FEBRER DE 2022

Venda d’entrades a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana, matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

  • Dia: DIUMENGE 20 DE FEBRER DE 2022 A LES 19.00 HORES
  • Lloc: Auditori del Conservatori Municipal de Música (c/ Manyans, 1)
  • Preu: 5 €

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns a dimecres de 17.00 a 20.00 h i una hora abans de l’espectacle en taquilla.

On es fa l’obra?
Saló d’Actes del Conservatori de Meliana
 (Carrer Manyans, 1)

Share This