Lluïsa Beltran

Lluïsa Beltran

Lluïsa Beltran

Pintora

1965 Meliana (Valencia)

Lluïsa va cursar estudis de Magisteri i posteriorment es va llicenciar en Belles Arts en la Facultat de Sant Carles de València, en l’especialitat de dibuix.

 El seu treball creatiu està present al disseny gràfic, la pintura i la il·lustració. El denominador comú d’aquestes tres vessants és sempre la recerca el fet conceptual i el poètic. Tres vessants que des dels inicis s’entrecreuen i s’influencien.

 Quant a la temàtica, els conceptes de figuració, abstracció i simbolisme estan presents en tota la part més artística de la seua obra.

 Tècnicament, és una artista molt versàtil, prova d’això és la diversitat de materials que utilitza com són les tintes de gravat, transferències, tinta xinesa, grafit, collage, gouache, i aquarel·la.

En l’actualitat compagina la seua activitat professional de dissenyadora gràfica i il·lustradora amb projectes més personals, desenvolupant una nova línia de treball influenciada pel retrat renaixentista.

 En la Col·lecció Museogràfica d’Art de Meliana comptem amb 2 obres de Lluïsa: «Percepcions» de 1993 i «Complicitat» de 2000. Podeu visitar-les en la mostra permanent d’artistes de Meliana, ubicada a la Sala MOSMEL, segon pis del Centre Cultural Rausell (c/ Josep Maria Rausell, 3 de Meliana).

Share This