MOSAICS DE MÚSICA, al pati del Palauet de Nolla de Meliana

Cartell del Festival Mosaic de Música

Entrada 10€ per concert, venda a l’Institut Municipal de Cultura de Meliana (Plaça de la Cultura 4 de Meliana) a partir del 7 de setembre de 2020. Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns, dimarts i dimecres de 17.00 a 20.00 h

Obertura de portes a les 18.00 h, amb entrada gradual per les mesures COVID19. Tindreu la possibilitat de realitzar una breu visita al Palauet de Nolla. L’inici dels concerts està previst a les 19.00 h.

On es compren les entrades?
Al Institut Municipal de Cultura (Plaça de la Cultura 4, 46133, Meliana).

Matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i vesprades de dilluns, dimarts i dimecres de 17.00 a 20.00 h.

 

On es fan els concerts?
Al pati del Palauet de Nolla (Cami Barranquet 57B, 46133, Meliana).

Com podem accedir al Palauet de Nolla?
Caminant és la millor opció. Vos adjuntem ací el camí.

On podem aparcar?
Al voltant de la Plaça Miguel Hernández.

PAU VIGUER TRIO

Música Jazz Mediterrani, influenciat per diversos estils com música clàssica, folk mediterrani, flament i pop. Estrena del darrer album “Muy delicado”.

Pau Viguer (piano)
Xuso Barbera (contrabajo)
Felipe Cucciardi (batería).

DE SOPRANO Y ARPA

Hi ha testimoni que el tenor Julián Gayarre va visitar el Palauet de Nolla, qui va dinamitzar la vida operística de ciutats com València. “El despertar de Nolla” és un concert a tres: arpa, violí i soprà. En homenatge a la figura del prestigiós tenor i del seu pas per València.

Úrsula Segarra (arpa)
Manuel Segarra (violín)
Quiteria Muñoz (soprano)

EDU COMELLES & RAFA RAMOS

Música electrònica i instrumental. Gone But Not Forgotten (Desaparegut però no oblidat en anglés) és un projecte musical i sonor del creador establit en Alboraia, Edu Comelles. El projecte explora les capacitats acústiques i sonores de la ceràmica per a fer-ne música, una forma de recuperar uns materials i una artesania desapareguda però no oblidada. En el Palauet Nolla, Edu Comelles i Rafa Ramos Sania ha compost quatre peces musicals inspirades en els patrons i mosaics Nolla presents en el Palauet. La música d’aquest concert ha sigut creada en el lloc, s’inspira en l’arquitectura i disseny d’aquest edifici únic. A les quatre peces creades a partir de sons ceràmics les acompanyen el sitar, la guitarra acústica, l’oud i el contrabaix de Rafa Ramos completant un viatge sonor on l’electrònica, el so i els materials Nolla es donen la mà amb l’harmonia dels instruments acústics.

Anni B Sweet a Mosaics de Música a Meliana

ANNI B SWEET

Música acústica amb influències del folk i del pop indie.
El seu estil és suau i melòdic.

QUARTET TÉANO

Quartet de flauta travessera, violí, viola i violoncel. El programa és una acurada selecció de diferents estils i compositors des de la plenitud del classicisme fins les tendències serials o la música de caire popular. Interpretaran músiques anteriors al segle XVIII i de segles posteriors ( Mozart, Debussy, Coplant, Báguena Soler i Piazzola)

Maite Aguilar (flauta travessera)
Patrícia Genís (violí)
Lourdes Martínez (viola)
Almudena González (violoncel)

Andreu Valor a Mosaics de Música a Meliana

ANDREU VALOR

Cantautor valencià. Les seues cançons estan plenes d’un ànima rebel que planta cara a les injustícies i canta a la pau. Però també de poesia i sensibilitat. Interpretarà diferents peces del seu repertori, majoritàriament del seu darrer disc “Insurrecte”.

Share This