4 – Espai Truncat

 La roda de les deïtats

4 – Espai Truncat

de Manolo Adsuara Ruiz

Acer | 40 x 40 x 134 cm
Adquisició: Donació de l’autor en 2000.

Manolo Adsuara Ruiz

Manolo Adsuara Ruiz

Escultor

Manuel Adsuara Ruiz (Meliana, València, Espanya, 1965) llicenciat en belles arts per Sant Carles, UPV en 1997 i Doctor en Belles arts en 2003. És escultor i professor amb vinculació permanent des de 2007 en Universitat de Saragossa. La seua trajectòria artística comença en els anys noranta, exposant, entre altres llocs, en el Centre Cultural la Mercé de Borriana i en el Museu de la Rajoleria de Paiporta, en l’IMC de Meliana, en la Facultat de BBAA Murcia. Bancaixa, València. Al castell de Dénia, Alacant. Internacionalment, ha mostrat el seu treball a la ciutat de São Carlos al Brasil. Istanbul a Turquia. Sao Pablo a Brasil. Porto a Portugal. Marràqueix a Marroc. Freetown a Sierra Leone. Deca´dans universitats de Marmara, Medeniyet, Sakarya, UPV València i Saragossa (.artimu.)

També ha format part de col·lectius artístics, com a grup de Reüll. (medalla Belles arts a la gestió cultural 2003). President del centre coreogràfic de Dénia.

Ha publicat articles en revistes: OnArt a Espanya i Gamma, de la FBAUL, a Portugal. Gri/s: Artwork texts Turquia.

Membre del panell d’experts de l’agència de qualitat universitària basca d’acreditació (Unibasq)

Sexenni d’investigació concedit per l’agència de qualitat i prospectiva d’Aragó

Ha realitzat estades en centres nacionals, i internacionals com la Facultat de Belles arts de la Universitat de Porto. Ha treballat en diversos projectes d’investigació, alguns d’ells finançats per la Fundació Universitària Antonio Gargallo. Actualment, exerceix labors de gestió com a membre de la Comissió d’Estudis de Grau de la Universitat de Saragossa. Ha sigut coordinador del títol de Belles arts i coordinador de l’Àrea de dibuix.