RODA de Marea Danza

DIVENDRES 1 D’OCTUBRE DE 2021 A LES 19.00 HORES

Sinopsi:

Aigua i terra per a donar vida a cinc ballarines que seran tot i no seran res. Cinc peces de fang que participen en el ritu artesanal de girar fins a perdre el control, desconnectar per a poder tornar a connectar amb el nostre centre. Un gir de dins cap a fora que ens enllaça amb les nostres arrels i ens dona serenitat per a celebrar la vida Marea Danza és una companyia de dansa creada a València l’any 2014 sota la iniciativa de cinc ballarines: Elena Martínez, Lourdes de la Rúa, María José Mora, Paula Sebastián i Yolanda López.

Intèrprets que després de compartir anys de professió decideixen posar en comú la seua experiència i crear un projecte en el qual donar cabuda a les seues inquietuds artístiques. Tenint la dansa espanyola i el flamenc com a estil principal, Marea Danza ha desenvolupat un llenguatge escènic propi en el qual combina la dansa amb tècniques del teatre i en el qual la dramatúrgia i la música tenen un valor fonamental.

Roda presenta una revisió de la dansa popular valenciana des d’un punt de vista contemporani. Un primer acostament al folklore amb el qual la companyia busca connectar-se a les seues arrels.

On es fa l’actuació?
a la Plaça Major de Meliana

Share This